Lastplatser Järnväg

Information

Välkommen till Trafikverkets hemsida för lastplatser med anslutning till järnväg.

Sidan visar lastplatser som Trafikverket äger eller har tillträde till i anslutning till järnvägen. Dessutom redovisas även vissa platser med andra ägare.

För Trafikverkets lastplatser har Trafikverket copyright för allt redovisat material medan andra ägare själva ansvarar för sitt material.

Tveka inte att höra av dig till någon av de redovisade kontaktpersonerna för ytterligare information eller för att ge synpunkter på sidan i allmänhet!

Regler

Sökinstruktioner

För att söka på en specifik plats gör följande:
1. KLICKA på aktuell punkt i kartan ALTERNATIVT markera en avgränsning i listan t.v.(Ort/platsnamn, län, kommun eller närmaste hamn). Välj mellan Karta och Tabell.

2. KARTAN navigeras med knapparna allra längt upp t.v.i kartan (blå färg). Den kan också dras till önskad position med hjälp av muspekaren.
3. För PLATSBESKRIVNING via karta klicka på aktuell punkt.

4. I PLATSBESKRIVNINGARNA är bilderna klickbara. Du kan förstora önskad bild i rullisten ovan i tre nivåer med hjälp av musklickande efter ditt behov. T.v i bild finner du också länkar till Eniro.se och Hitta.se med vars hjälp du kan inhämta dessa sidors information om respektive lastplats, bl.a fler bilder, kartor samt GPS-punkter.

5. TAG GÄRNA KONTAKT med den i bilden angivna kontaktperson som kan hjälpa dig med mer information om den aktuella platsens status samt om våra lastplatser rent allmänt.

Sök lastplats